15 januari 2013

Ecofrissa...coolt

Idag har jag testat något nytt!!!
Jag har varit hos en Ekofrissa Naturligtvis Eco .....spännande. Marie gjorde en Energi klippning (inkl.hårbottenmassage) Hur skönt som helst...rekomenderas varmt!
 
 
 
 
 


Behandlingskategori: Naturlig hårvård

Först görs en indisk huvudmassage som sätter igång cirkulationen och energierna i hela kroppen. Skönt avslappnad klipps håret utifrån hårets egna förutsättningar. Målet är att frisyren ska kunna självtorka och fungera utan stylingprodukter. För de som önskar finns givetvis styling som är ekologisk.

Energiklippning utgår från känslan. Det är viktigt att klippningen känns bra och passar hårets naturliga fall och egenskaper. Det sitter mycket styrka i håret, som vi ska behålla, därför tunnas inte håret ut eller klipps sönder med kniv. I energiklippningen går allt ihop ett system för att man ska tillgodogöra sig så mycket energi som möjligt.En känsla av lätthet och balans!

Hos os Naturligtvis Eco kan du få behandlingar från topp till tå. De tar hand om både ditt inre och ditt yttre. I behandlingar och produkter har deen strävan att alltid försöka vara så naturnära och ekologiska som möjligt. Denna tanke går som en röd tråd i allt de gör.
Produkter framtagna ur naturens eget skafferi, utan syntetiska tillsatser används i den mån det är möjligt.
Gamla gatan 12 A i Örebro.
 
 
Dagens aforism
 
Det är dumt att slita sitt hår i förtvivlan, som om skallighet skulle göra sorgen mindre.
Marcus Tullius Cicero

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar